«DRAG RACING RIVNE»: поліція пропонує співпрацю - організатори поки мовчать (Відео)

17.09.2017 08:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Нічні гонки «DRAG RACING RIVNE», які набирають все більше популярності, учасників та глядачів, змінюють місце локації. Так, в суботу, 16 вересня, на «Боярці» було тихо - натомість автолюбителі перемістилися на трасу Київ-Чоп в район с. Біла криниця.

Біля АЗС «Socar» любителі адреналіну створили незручності на трасі, чим знову викликали обурення громадян.

Нагадаємо, раніше подібні гонки відбувалися на території Рівненського аеропорту, який цьогоріч не пішов назустріч стрітрейсерам. В районі «Боярка» також перегони викликали незадоволення громадян, які стверджували, що їм заважає шум.

Між тим, поліція відреагувала на скарги рівнян - поліцейські більш ретельно почали контролювати рух, повідомляє агенція новин «Рівне інформаційне». Начальник відділу моніторингу патрульної поліції Андрій Крутень розповів, що організатори не з'явилися до головного управління поліції, щоб узгодити всі нюанси стосовно гонок:

«У свою чергу, поліція адекватно відреагувала на подібний захід та навіть запропонувала співпрацю. Це визнаний у всьому світі вид спорту. Проблема в тому, що вони заважають рухатись іншим автомобілям. Якби організатори звернулись до нас та отримали дозвіл від міської влади – ми б перекривали певну ділянку дороги для гонщиків. Однак, організаторів в даному заході як таких немає, тому навряд чи хтось захоче брати на себе певну відповідальність. Автолюбителі збираються там вже не перший рік, але подібних масштабів гонки набрали лише зараз».

У соцмережах активно коментують ситуацію та пропонують надати дозвіл проводити «DRAG RACING RIVNE» на території аеропорту, де б стрітрейсери не заважали ні спальним районам міста, ні руху автомобілів на трасі міжнародного значення.

Відео з останніх вуличних гонок виклала рівнянка Світлана Герасимчук на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews