Рівненські патрульні затримали громадян, які суботньої ночі влаштували в місті стрілянину

17.09.2017 23:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Близько 2-ї ночі, відпрацьовуючи орієнтування на вулиці Соборній в районі пивзаводу, патрульні помітили автомобіль Volvo, до якого підбігло декілька громадян, які намагались його зупинити. В цю мить із Volvo вийшов чоловік і розпочав стріляти в бік перехожих та патрульного автомобіля (7 пострілів), а тоді сів в авто й помчався дорогою.

null
Водійка авто. Фото ПП Рівного

Інспектори розпочали його переслідування. Автомобіль на вимогу не зупинявся. Все ж шляхом блокування авто вдалося зупинити в центрі міста - біля Еко-маркету на вулиці Соборній. За кермом перебувала 27-річна дівчина, а стріляв 30-річний пасажир авто. Всього в автомобілі перебувало четверо людей.

null
Докази неспростовні. Фото ПП Рівного

На патрульному автомобілі залишились сліди від куль. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Про це повідомила Патрульна поліція Рівного на своїй сторінці у Фейсбук.

Газета "Рівне вечірнє" пише, що рівнянин стріляв, щоб захистити себе й свою подругу віднападників та описує цю історію так:

"У «Стадіо Паб» відпочивав рівнянин зі своєю приятелькою. До жінки почали чіплятися нетверезі молодики з компанії, яка розважалась поряд. Аби уникнути конфлікту, чоловік з жінкою вирішили залишити клуб. Коли вийшли на вулицю та сіли у "Вольво", за ними слідом вибігли кілька молодиків та стали бити ногами авто, не даючи водію від’їхати з місця. Щоб захистити себе та супутницю, чоловік витягнув пістолет, зробив кілька пострілів вгору, вскочив в авто та поїхав. Втім, "Вольво" біля «Еко-маркету» наздогнали та затримали патрульні поліцейські. На місце події вони викликали слідчо-оперативну групу поліції.

В Головному управлінні Нацполіції в Рівненській області «РВ» повідомили, що пістолет у чоловіка виявився зареєстрованим. Ніхто з учасників конфлікту за медичною допомогою у лікарню не звертався. Чи розшукали патрульні молодиків, які спровокували цей конфлікт, поки що невідомо".

Істину ж з'ясовуватимуть слідчі.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews