Казка у Вараші: «Ангели Цирку» зачарують містян (Фото)(R)

19.09.2017 08:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Найбільший цирк України - Цирк «Кобзов» - готовий дивувати, радувати і руйнувати стереотипи. Лише 3 дні у Вараші, а саме - з 22 до 24 вересня - громадяни зможуть побачити шоу нового покоління «Ангели Цирку»!

Це дійство, що перехоплює подих та не лишає байдужим. Професійні артисти подарують безліч нових вражень та емоцій. Шоу «Ангели цирку» змінює світогляд, а ще надає чудову можливість добре провести час із родиною.

На відвідувачів цирку чекає:

небесний балет – захоплюючі подих виступи повітряних гімнастів, що зворушують серця;

чарівні тварини, серед яких і улюбленець усіх дітей – жирафа Джордан;

завзяті й веселі клоуни, які проводять на арені неймовірні хімічні досліди;

ілюзійний атракціон – ефектний і яскравий номер, під час якого на манежі з нізвідки з'являються і зникають люди;

акробати і гімнасти з чуттєвими і надихаючими виступами.

Акомпанемент цьому захоплюючому дійству складуть сучасний світловий і звуковий супровід, спецефекти, а також ексклюзивні костюми від відомих дизайнерів, роботи яких ви могли бачити в таких популярних проектах як «Україна має талант» та «Х-фактор».

Крім того, на території циркового містечка працюють цікаві виставки:

«Трансформери» – унікальна колекція супергероїв із відомих і всіма улюблених блокбастерів. Їх зріст сягає 2-3 метрів, а вага кожного – близько 150 кілограм.

«Кімната сміху» дозволить поглянути на самого себе під іншим ракурсом, посміятися від душі й зробити оригінальні фото.

«Двір циркових тварин», який дарує унікальну можливість помилуватися чотирилапими артистами: жирафою, зебрами, кенгуру. Побачити як за ними доглядають, чим вони харчуються, в яких умовах проживають. Це дуже пізнавально та цікаво!

«Пізнавальний куточок з плазунами та рептиліями». Кожен, хто любить веселий відпочинок, має чудову нагоду зазирнути у світ екзотики та на власні очі побачити, як виглядають і живуть плазуни та рептилії. Нові знання та емоції гарантовані!

Цирк «Кобзов» – завжди більше, ніж просто цирк!

Придбати квитки та отримати більш детальну інформацію про шоу можна в касах цирку та на афішах, розташованих у місті, або за телефонами гарячої лінії: (0 800 505 405, (093) 100 44 77, (098) 100 44 77, (099) 100 44 77.

Слідкуйте за новинами Цирку «Кобзов», підписавшись на сторінку у соціальних мережах Facebook, ВКонтакте, Instagram, Twitter і YouTube.

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews