Рівненські школярі хочуть вчитися лідерству в Америці

19.09.2017 10:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

16-17 вересня 2017 року  на базі Рівненської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 15 організацією «Американські  Ради з міжнародної освіти» відбулося тестування (І, ІІ тур) учнів 8-11 класів  за програмою культурного обміну  між Україною та США для старшокласників «Програма обміну майбутніх лідерів» (FLEX). 

У тестуванні взяли участь 227 учнів ЗНЗ області. Для участі у заключному ІІІ турі відібрано 103 учні, з них 71 учень – представники ЗНЗ міста (ЗОШ № № 1, 3, 4, 5, 6, 8, 13, 28; НВК №№ 12, 26, «Колегіум», НВК № 2 «Школа-Ліцей»; СпШ № 15, СпШ «Центр надії», РГГ, РГ «Гармонія», РКГ «Престиж», РУГ, ПМЛ «Елітар», РЕПЛ). 

Програма фінансується урядом США, адмініструється  організацією «Американські Ради з міжнародної освіти» за підтримки відділу преси, освіти, культури Посольства США в Україні та МОН України.

Участь у  програмі дає можливість учням удосконалити компетентності з англійської мови, фіналістам програми, які навчатимуться протягом року у навчальних закладах США, ознайомитись із системою освіти, життям молоді, культурою США, покращити свої лідерські якості.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews