Автомобілі та гуманітарну допомогу передали вразливим мешканцям Рівненщини

20.09.2017 13:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

На Рівненщині вразливим категоріям людей передали у користування 17 автомобілів та майже 6 тисяч кілограмів гуманітарки.

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА, 8 автомобілів  передадуть людям з обмеженими можливостями у користування на 10 років без права продажу, дарування та передачі права користування без дозволу органів соціального захисту.

Ще 9 автомобілів людям з інвалідністю передадуть у власність. Згідно з порядком транспортні засоби були безкоштовно надані державою в їх користування більше 10 років тому, як гуманітарна допомога. Відповідно до законодавства, нині ці люди набули права на отримання їх у власність.

Водночас, 7 автомобілів отримають родичі померлих інвалідів. Усі вони проживають у Рівному, Костополі, Сарнах, Дубенському та Рокитнівському районах.

Окрім того, майже 6 тисяч кілограмів донорської підтримки, яка надійшла з Нідерландів, отримають вразливі категорії людей. А це пральні та сушильні машини, холодильники, меблі, які вже були у використанні, а також поштові листівки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews