Фахівці туризму з усієї України приїдуть на Рівненщину

21.09.2017 06:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

27-28 вересня у Рівному відбудеться восьме засідання Ради туристичних міст і регіонів та четверте засідання Наукової ради з туризму та курортів Міністерства економічного розвитку і торгівлі України. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

На запрошення Рівненської ОДА в область з’їдуться фахівці туристичної галузі з усієї країни – аби обговорити перспективи розвитку активного, мисливського та екологічного туризму в Україні на прикладі міжнародної практики.

Учасники заходів – члени відповідних рад областей, а також делегація зі столиці – заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі Михайло Татарчук, радник Першого Віце-прем’єр-міністра Іван Ліптуга, в.о. директора департаменту туризму та курортів Мінекономіки Віталіна Мартиновська.

Офіційне відкриття відбудеться 27 вересня, о 10-й годині 30 хвилин.

Місце проведення: Рівненський район, с.Велика Омеляна, вул.Дубенська, 4а, готель «Софія».

Під час заходу регіони представлять свій туристичний потенціал. Зокрема, фахівці туристичної сфери Рівненщини розкажуть про впровадження в області іноземного досвіду з розвитку «Зелених шляхів» (Green Ways), розвиток мисливського туризму та на природно-заповідних територіях. Крім того, мова йтиме про реалізацію проектів міжнародної технічної допомоги як інструменту розвитку об’єктів культурної спадщини.

Гостей ознайомлять з туристичними родзинками краю – Тараканівським фортом, Дубенським замком, Пересопницею, Тунелем кохання та мисливським комплексом «Сокіл».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews