На муніципальному форумі в Одесі побувала і делегація з Рівненщини

21.09.2017 21:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

В Одесі завершився Український муніципальний форум. Серед трьох сотень учасників була і делегація Рівненщини у складі дев’яти осіб (міські та селищні голови, заступники, керівники громад).

null
 Фото Проекту Пульс

В останній день роботи Форуму учасники прийняли колективне звернення до Парламенту та Президента України. Свої думки щодо існуючих проблем на місцях - у містах та громадах висловили заступник голови Клесівської ОТГ Тетяна Коханевич, міський голова Вараша Сергій Анощенко та представники інших ОТГ Рівненщини. Їх зауваження також потрапили до цього звернення.

null
 Фото Проекту Пульс

«Ми, 324 міських, селищних, сільських голів, обговоривши стан місцевого самоврядування в Україні на ХІІІ Українському муніципальному форумі, висловлюємо дальшу підтримку реформі місцевого самоврядування і територіальної організації влади та звертаємося до вищих органів державної влади щодо якнайшвидшого вирішення таких питань: забезпечення реалізації завдань децентралізаційної реформи, бюджетного та ресурсного забезпечення територіальних громад у завершальний період 2017 року та на 2018 рік, а також вирішення завдань у сфері секторальних реформ, – йдеться у зверненні, – Просимо дати доручення органам державної влади відповідно до їхньої компетенції розглянути пропозиції органів місцевого самоврядування щодо вирішення проблемних питань у важливих сферах життєдіяльності громад», – йдеться у зверненні.

null
 Фото Проекту Пульс

 

null
 Фото Проекту Пульс

За повідомленням проекту ПУЛЬС (USAID) Рівненського регіонального відділення Асоціації міст України


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews