Рівняни проти розплідника собак у місті

22.09.2017 23:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Сьогодні, 22 вересня, активісти Національного Корпусу, місцеві жителі та студентський актив Міжнародного економіко-гуманітарного університету імені Степана Дем’янчука пікетували під стінами колишнього рівненського радіозаводу, - про це пишуть на сторінці Фейсбук Національний Корпус. Рівненщина. Протестувальники намагалися вкотре привернути увагу влади до незаконного функціонування розплідника собак, який належить Юрію Бойку.

Фото зі сторінки у Фейсбук Національний Корпус. Рівненщина

Чотирилапі постійно порушують спокій жителів мікрорайону. Найбільше потерпають мешканці будинків, що по вул. Данила Галицького, 11, та по вул. Степана Дем‘янчука 19, студенти і викладачі МЕГУ ім. Степана Дем‘янчука, адже ті знаходяться найближче до місця розташування собачих вольєрів (30-100 м). Найдужчий галас собаки здіймають вночі – з 23.00 до 4.00. Проте і вдень гавкіт не припиняється, що заважає нормальному навчальному процесу в університеті.

null
Фото зі сторінки у Фейсбук Національний Корпус. Рівненщина

Під час акції рівняни нагадали, що вже майже рік тому Рівненський міський суд зобов’язав Юрія Бойка негайно звільнити самовільно зайняту земельну ділянку за адресою: м. Рівне, вул. Данила Галицького, 25 і закрити розплідник, а виконавчий лист вступив у силу ще у грудні 2016-го.

null
Фото зі сторінки у Фейсбук Національний Корпус. Рівненщина

У ході протесту активісти створили ініціативну групу, якій вдалося поспілкуватись з представником Виконавчої служби. Він запевнив,що в понеділок, 25 вересня, об 11:00 він спільно з представниками правоохоронних органів та громадськістю розпочне виконання рішення Рівненського міського суду.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews