Шкода, що сьогодні не перемогли, - Юрій Вірт

23.09.2017 22:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Втримавши нічийний результат у Києві, «Верес» став першим із клубів УПЛ, який зумів відібрати очки у «Динамо» на його полі у нинішньому сезоні.

Для «Вереса» звітний матч був вже другим у сезоні на столичному стадіоні «Динамо». У липневому поєдинку проти «Олімпіка» Фортуна була не на боці рівнян. Тоді, нагадаємо, за рахунку – 0:0 Степанюк наприкінці гри не забив пенальті. Навряд чи може нарікати на Фортуну «Верес» у матчі проти київського «Динамо».

До перерви кияни мали з десяток гольових моментів. Найнебезпечніший на 11-й хвилині не реалізував Мбокані, вийшовши один на один з Бандурою. Голкіпер врятував. Двічі гостро бив головою Мораес – невлучно. А ще запам’ятався гарматний постріл на 45-й хвилині від Буяльського. «Верес» теж міг забити. На 42-й хвилині Сергійчук вискочив на побачення з Ковалем, але воротар удар нашого форварда відбив.

Друга половина розпочалася з атак «Вереса». Коваль спочатку відбив удар Волошиновича, а потім Євгена Пасіча. Були моменти і в «Динамо»: на 68-й хвилині пробив повз ворота Мбокані, а на 70-й Буяльський програв двобій Бандурі. До останніх хвилин гра проходила на зустрічних курсах, «Верес» не притискався до своїх воріт, а тому підсумкову нічию навряд чи хтось назве випадковою.

Отож, вдруге у цьому сезоні на стадіоні «Динамо» рівняни грають з рахунком – 0:0.

Головний тренер "Вереса" Юрій Вірт прокоментував гру, в якій його підопічні зуміли відібрати очки у столичного "Динамо":

«Зайшов у роздягальню після гри і футболісти сказали: "Шкода, що сьогодні не перемогли". Дійсно, ми створили достатньо гольових моментів. Напевно, вистачило б на декілька матчів вперед. Ми грали проти дуже хорошої команди. Серйозно готувалися, бо знали про силу київського "Динамо". Знали, що вони грають в агресивний, швидкісний футбол. Звичайно, результат для нас позитивний. Я задоволений ставленням усіх футболістів до гри і до роботи на футбольному полі. Думаю, ми на правильному шляху. Ми наполегливо працюємо. Ми повинні там триматися і не опускатися нижче. Ми вже знаємо свій рівень, знаємо, як можемо і вміємо грати. Будемо рухатися лише вперед».

 

За матеріалами інформаційної служби НК "Верес" (Рівне). 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews