У Рівному був відомий цілитель Віктор Гаврилюк

В чому унікальність цієї людини?

25.09.2017 21:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

Нещодавно в приміщенні обласної наукової бібліотеки відбулася цікава й воістину незвична зустріч, яку організував для рівнян журналіст Володимир Ісаєв. Зала була переповнена, адже лікар, цілитель, знахар Віктор Михайлович Гаврилюк – особистість відома і надзвичайна своїми даруваннями і вміннями. За освітою він – художник, фотограф, спортсмен, а за життєвим досвідом – психолог і волхв. У нього є дар від Бога і він стверджує, що в кожній людині також є дар, який потрібно лише розкрити. Тепер він – вчитель і лікар, а ще…

Оскільки була на цій зустрічі, розповідаю про те, що бачила і чула, і що цікавило присутніх.

null
Фото Анни Лимич

Як він лікує?

Людина встає, каже, що в неї болить, а Віктор Михайлович запитує: «Що ви відчуваєте?» і на відстані усно викладає діагноз і рекомендації. У спілкуванні Віктор Гаврилюк легкий, простий і доступний. «Моя справа, – підкреслює він, не вилікувати, а навчити людину, як вийти з несприятливої ситуації, адже щастя кожної людини в її власних руках».

 «У мене запитують: – Як ти працюєш? Відповідаю:  – Мовчки. Запитують: – Що ти робиш? Відповідаю: – Нічого!» – розповідає він.

Для цього лікаря «нічого» означає: «вивчаю людину та її слабкі місця організму».

Ким себе вважає?

 – Я – просто Гаврилюк, – впевнено говорить лікар, – ні до кого себе не зараховую. Розповідаю людям елементарні речі. Треба ворухнути для свого здоров’я хоча б одним пальцем, аби допомогти собі, змінити ставлення до себе, власного життя. Повірити в духовне призначення людини. Ми не уявляємо, на що ми здатні. Нічого не знаємо про себе, а відбуваються фантастичні речі. Треба працювати над собою, з собою, робити зусилля.

Найбільша помилка – віримо в те, у що не треба, а в те, що треба, – не віримо. Мені вигідно, щоб усі були здорові, мали радість в душі. Ось – історія фотомайстра Саші Майструка (він сидів на зустрічі) – яскравий приклад роботи над собою. І такі історії – не тільки з ним.

null
Фото Анни Лимич

Методика? Швидше – механізми.

– Я б не сказав, що маю методику. Я працюю з ДНК людини, а це – вплив на стовбурову клітину, активізацію пам’яті. Через стовбурову клітину відбувається омолодження організму. Потрібно знати механізми, які закладені в людині, і вміти ними керувати. Тварини у цьому сенсі розумніші від людей – у них розвинуті інстинкти, завдяки яким вони самі себе виліковують. Моє навчання розраховане на людей, які хочуть розвиватися.

 А практично?

Практично, я бачила, як Віктор Михайлович обіймає людину і у неї наступає полегшення. Є речі, яких не можна пояснити. Лікує по телефону, на відстані (чимось нагадав Кашпіровського), – розповідали люди під час зустрічі. З Рівненським військовим госпіталем (з розповіді лікаря і це підтверджують наші волонтери, – повна довіра.

В.М. Гаврилюк ставить на ноги військових з АТО, поранення яких лікарі визначають не сумісними з життям. «Все, що можу, – зазначає Віктор Михайлович, – віддаю на перемогу» І вчить: ніколи не можна забувати про мертвих. Пам’ять повинна жити.

 Вас люблять?

– Мені не треба, щоб мене любили, почнуть любити – з’їдять! Мене не потрібно любити, достатньо поважати.

Ставлення до дітей?

– Особливе! Як до майбутнього нації. Раджу розвивати у дітей творчі задатки, допомагати долати негаразди. Більшість батьків не любить своїх дітей, ламає їх із дитинства, усе вирішують за них. Я дуже люблю дітей і намагаюся виправляти цей великий недолік нашого суспільства. Організував і провів чотири експедиції з дітьми-інвалідами, останній раз – з Києва до Магадану. У Рівному відкрив «Академію перспективного розвитку особистості», розраховував на дзвінки від українців, а зателефонували тільки з Польщі.

null
Фото Анни Лимич

 Взаємини з Богом

– Вражає тупість і байдужість українців, які вважають, що за них хтось має щось робити, особливо – Бог. А за дві тисячі років, скажіть, вже можна було зняти Бога з хреста?! А ви все просите і просите Бога про те, про се, безконечно… Хто б це витримав? Бог є закон і справедливість (совість!), а не виконувач людських бажань і прохань. Бог дав нам життя і все, що міг, а далі – піднапружтеся трохи самі. Бог дав людині голову, аби вона працювала. Я знаю Бога і мені цього достатньо.

Учні лікаря Гавриюка

– Є багато учнів, – розповідає лікар, – які теж несуть позитив. Я роблю хорошого спеціаліста за три дні. Мрія – для кожного населеного пункту України підготувати молодих спеціалістів, котрі допомагатимуть людям позбуватися хвороб. Із композитором Любомиром Мельником плануємо створити тренінг. Особисто мені вигідно, аби всі люди були здоровими.

null
Фото Анни Лимич

Нагороди і книга

Цього дня В.М. Гаврилюк отримав медаль «Знання, душу, серце – людям» і почесну грамоту в рамках програми «Жива книга. Людина – сенсація».

Має видану книга «Вихід є завжди», яка, за його словами, також має цілющу силу, адже заряджена на позитив. Є диски з лікувальною методикою. Сам Віктор Гаврилюк власноруч робить бальзам на травах, який не лише покращує імунітет, але й по-справжньому допомагає позбавитися хвороб. Тож, хто він насправді? Унікум.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews