Прокуратура просить громадян допомогти у розслідуванні ДТП, що трапилася у Дубровиці

26.09.2017 14:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Прокуратура Рівненської області здійснює досудове розслідування та процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 25 вересня у Дубровиці та внаслідок якої загинула 52-річна місцева жителька.

Виїздом на місце події працівників прокуратури та слідчо-оперативної групи встановлено, що смертельні травми жінці, яка рухалася велосипедом по автодорозі Дубровиця-Городище-Зарічне, завдав внаслідок наїзду на неї водій автомбіля «Volkswagen touareg», який зник з місця аварії.

На цей час проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин та причин вчинення дорожньо-транспортної пригоди, з метою притягнення до відповідальності винних осіб, призначено низку судових експертиз.

Слідством перевіряється ймовірна причетність до смертельної дорожньо-транспортної пригоди працівника правоохоронного органу.

Прокуратура Рівненської області просить очевидців та осіб, яким відома будь-яка інформація про обставини вказаної події, звернутися до слідчого відділу прокуратури Рівненської області та процесуального прокурора за наступною адресою: м.Рівне, вул. 16 Липня, 73, кабінети №№104, 308, телефони: 067-362-06-62, 050-924-68-85.

За матеріалами прес-служби прокуратури Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews