Так тримати! Відбулася настановна сесія Рівненської Малої академії наук учнівської молоді

28.09.2017 12:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Презентували позашкільний заклад учасники та переможці Всеукраїнського конкурсу-захисту, стипендіати Президента та голови РОДА та інші. Сесія Рівненської Малої академії наук учнівської молоді проходила в стінах Національного університету водного господарства та природокористування.

null
Фото, надане прес-службою

«Переконаний, що робота над науковими дослідженнями у лабораторіях та гуртках Рівненської Малої академії наук допоможе вам загартувати свій характер, навчить експериментальної діяльності, збагатить неоціненним досвідом», – відзначив обласний очільник освіти Григорій Таргонський.

null
Григорій Таргонський. Фото, надане прес-службою

Нагадаємо, що Мала академія наук працює вже одинадцять років. За час існування запатентувала 43 корисні моделі, створила 5 лабораторій, видала 45 навчальних  посібників, тез та альманахів.

null
Фото, надане прес-службою

На сьогодні у РМАНі працює 148 гуртків, у яких навчається 1480 учнів.

А, нещодавно, Мала академія стала частиною європейської мережі пасивного кореляційного моніторингу пасивних супутників. У світі існує лише 5 подібних станцій.

null
Фото, надане прес-службою

За матеріалом прес-служби управління освіти і науки Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews