Іванна Смачило вручила нагороди кращим патрульним (Фото)

29.09.2017 07:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Начальник Головного територіального управління юстиції в Рівненській області Іванна Смачило відзначили кращих охоронців порядку в Управлінні патрульної поліції Рівного.

Саме таку традицію мають рівненські патрульні - передавати кращим правоохоронцям місяця козацькі атрибути: щит, мечі та пірнач, як символи відповідальності перед колегами, народом та Україною.

Цього разу почесну місію доручили Іванні Смачило. Начальник Рівненської юстиції вручила щит 3 роті, яка протягом останнього місяця показала високий професійний рівень та достойні результати.

«Вперше в житті отримала таку унікальну нагоду відзначити кращих рівненських патрульних місяця. Це для мене був хвилюючий і радісний момент. Бо приємно знати, що у нашому місті працюють такі молоді, розумні, відповідальні люди, професіонали у своїй справі, які щиро за неї вболівають. Бажаю їм й надалі тільки успіхів у їхній роботі», - поділилась враженнями Іванна Смачило.

Зазначимо, що патрульні Марія Боженко та Андрій Гурський отримали мечі-відзнаки, як кращий та результативний екіпаж, а Віталій Самков здобув пірнач — як патрульний, який проявив себе цього місяця якнайкраще.

За матеріалами ГТУ Юстиції в Рівненській області.

null
Фото ГТУ Юстиції в Рівненській області

 

null
Фото ГТУ Юстиції в Рівненській області

 

null
Фото ГТУ Юстиції в Рівненській області

 

null
Фото ГТУ Юстиції в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews