Рівненським глядачам покажуть «6 соток пристрасті» (Анонс)

30.09.2017 20:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному 24 листопада в МПК «Текстильник» відбудеться прем’єра комедійної вистави від театр-студії «Чорний квадрат» під назвою «6 соток пристрасті або до і після Sexа: дачні історії».

Місце дії – дача під Києвом. Мета дії – зайнятися коханням або сексом (як кому пощастить). Характер дії – відверта комедія з жирним гумором і не худими акторами. Весняний салат з еротичним соусом (сексу в спектаклі немає, але говорити про нього будуть постійно).

Для багатьох дача - це місце, де саджанець стає деревом, насіннячко – овочем, а людина – рачки! А, може, це нев’янучі бур’яни, агресивні комарі з колорадськими шкідниками і ніколи не закінчується будівництво? Але цього разу глядачам пропонують іншу тему.

Полум’я сміху, іронії, цинізму та сарказму може випалити вашу душу зсередини! В принципі унікальний спектакль не схожий на інші спектаклі “Чорного Квадрата”. На нього варто приводити друзів-іноземців, тому що він буде зрозумілий навіть тим, хто не знає по-нашому, ні єдиного слова. У ньому є і повністю німі етюди, і танці, і веселі монологи, і масові сцени.

«6 соток пристрасті або до і після Sexа: дачні історії» - це вистава не просто смішна, це суцільна експресія, безжально оголені емоції, фонтан позитиву і самогубною іронії. Невеликі ігрові історії мають свою родзинку. На відміну від однолінійних вистав, вся дія в них спресована і стисла, як пружина. 

У виставі задіяні: В’ячеслав Ніконоров, Наталя Казанцева, Поліна Голованова, Сергій Федорчук, Володимир Шумко, Юрій Кляцкін.

Початок вистави о 19:30 год.

За матеріалами ritm.tv

null
Фото: caribbean.com.ua

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews