Цілуватися у Рівному можна на спеціально позначеному місці (Фотофакт)

30.09.2017 21:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному з’явилося позначення «місце для поцілунків». Рожеве коло можна побачити біля ТЦ «Злата Плаза».

Закохані тепер мають своє місце в самому центрі Рівного, зокрема, ще одну локацію, де можна зробити селфі.

До слова, цілуватися дуже корисно для здоров'я. Про це одноголосно говорять стоматологи, косметологи і психологи. Під час поцілунку спалюється 26 калорій в хвилину. Також часті поцілунки підвищують імунітет людини до цитомегаловірусу, який особливо небезпечний для жінок в період вагітності. При цьому важливо мати на увазі, що оздоровчий поцілунок повинен тривати не менше 3 хвилин.

Помічений і той факт, що поцілунки є відмінним тонізуючим засобом для організму, і за допомогою їх можна зняти зубний біль або мігрень. Забезпечується це за рахунок вироблення ендорфінів, які блокують джерело болю.

Поцілунки є джерелом молодості і краси. Науково доведено, що під час цілування розгладжуються зморшки. Це пов'язано з тим, що поцілунок активізує діяльність до 34 лицьових м'язів. В цей же час спалюються зайві калорії, а значить, фігура з кожним таким дією стає стрункішою.

Помічено, що пристрасний поцілунок тривалістю в 1,5 хвилини покращує кровотік і забезпечує приплив кисню в клітини головного мозку, що забезпечує активізацію розумових процесів людини і краще запам'ятовування інформації. А також кажуть, що поцілунок продовжує життя на 5 - 12 років.

Користь поцілунків проявляється і в захисті від стресів. Завдяки їм, в організмі виробляються гормони щастя - ендорфіни, що пригнічують дію дратівливих процесів. А викид адреналіну, який відбувається під час поцілунку, забезпечує людину величезним зарядом бадьорості.

Очевидно, що покращувати здоров'я і продовжувати молодість краще, цілуючись, ніж вдаватися до використання різних аптечних препаратів.

За матеріалами ritm.tv


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews