У Рівному палав приватний будинок (Відео)

01.10.2017 10:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

29 вересня о 02:38 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку по вулиці Щаслива, 24, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України у Рівненській області.

До місця виклику вирушило три чергових відділення вогнеборців та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. На момент прибуття рятувальників вогнем була охоплена частина покрівлі та горищного приміщення житлового будинку. Вогонь міг на увесь будинок. Тому керівник гасіння пожежі вирішив подати чотири водяні стволи безпосередньо на осередок пожежі. До ліквідації пожежі було задіяно 4 одиниці техніки ДСНС та 20 вогнеборців.

Через значне задимлення рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання. О 03:12 пожежу локалізували, а о 04:20 повністю ліквідували. Жертв та постраждалих не має. Сам будинок був врятований від повного знищення вогнем.

Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews