На Рівненській АЕС гості – депутати з Волині

01.10.2017 11:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На Рівненську АЕС завітали депутати з Волині. А це близько 50 депутатів районної ради, сільські, селищні голови та керівники окремих підприємств Волинської області побували на майданчику атомної станції. Про це пише Північ-інфо.

null
Фото Північ-інфо

Це вже не перша зустріч народних обранців та фахівців-хіміків РАЕС. У керівництва станції волиняни цікавилися зокрема й розподілом субвенції для населення 30-км зони спостереження.

Рівненська АЕС є головним бюджетоутворюючим підприємством в регіоні. Щорічно до місцевих бюджетів атомна станція перераховує близько 25 мільйонів гривень субвенції. Так, у 2015 році на розвиток Маневицького району держбюджетом спрямовано більше 5 млн. грн. та близько 2 млн. грн. обласної частки. У минулому році територіальні громади Маневиччини отримали 4 млн. 539,1 тис. грн., а у поточному – 7 млн. 227,6 тис. грн. та 2 млн. 757,9 тис. грн. обласної частки.

Гендиректор РАЕС Павло Павлишин зазначив, що  на соціальну інфраструктуру Варашу, щорічно спрямовують більше 100 мільйонів гривень, а щороку до бюджету міста надходить близько 320 мільйонів гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews