Зброю та вибухівку з часів минулої війни зберігали на Дубенщині мисливці за металом

01.10.2017 13:50   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Наприкінці цього тижня працівники Дубенського відділу поліції в ході операції «Зброя та вибухівка» провели санкціоновані обшуки за місцем проживання трьох мешканців райцентру.

null
 Фото ГУ НП Рівненської області

І знайшли приховану зброю. Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, загалом у підсобних приміщеннях дубенчан було виявлено дві гранати «Ф-1», три корпуси до них, корпус мінометної міни калібру 50 мм, два снаряди калібру 40 мм, касетний боєприпас, 29 патронів до гвинтівки калібру 7,62 мм часів Другої світової війни, а також шість багнетів. Усе вилучене направлене для проведення експертизи у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. За фактами незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами розпочато досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

null
 Фото ГУ НП Рівненської області

Як пояснили слідчим власники боєприпасів, вони час від часу шукають по лісах та полях металеві вироби. Таким чином до їх рук потрапили перелічені вище предмети. Однак, знаючи про заборону їх зберігання, залишили у себе вдома.

null
 Фото ГУ НП Рівненської області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews