Хлопця, який збив на смерть дитину, звільнили від покарання (Відео)

03.10.2017 16:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Трагедія сталася у квітні минулого року у Сарнах на перехресті вулиць Бегми-Петровського. 9-річна дівчинка йшла до матері у магазин, що розташований неподалік їх будинку. Коли дитина перебігала дорогу, її на мотоциклі збив неповнолітній сарненчанин.

Внаслідок ДТП дівчинку каретою швидкої медичної допомоги доставили до Сарненської центральної районної лікарні. Попри вжиті реанімацій заходи, життя її, на жаль, врятувати не вдалося, від отриманих травм вона померла. Правоохоронці встановили, що до переходу було 30 метрів. 

Нещодавно Сарненський районний суд завершив розгляд цієї справи. Хлопця визнали винним у скоєнні смертельної аварії та призначили покарання у вигляді позбавлення волі на строк сім років з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Однак, від призначеного покарання його звільнили на підставі Закону України «Про амністію у 2016 році». Адже на момент вчинення злочину підсудний був неповнолітнім. 

 

Джерело: РТБ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews