У Дубні на найнятій квартирі студентки мало не померли через діряву газову трубу

04.10.2017 07:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

2-го жовтня дві дубенські студентки потрапили в реанімацію Дубенської ЦРЛ. З’ясувалось, що в орендованій квартирі дівчата отруїлись газом через пошкодження в трубі. Про це Інформаційному порталу м. Дубно повідомили з місцевого відділу поліції.
Поліція встановила, що у квартирі п’ятиповерхового будинку по вулиці Шевченка у Дубні тимчасово мешкають четверо студенток. Того дня близько восьмої години вечора дівчата відчули у помешканні запах газу. Це було не вперше, про що вони не раз нагадували власникові.
Двоє дівчат, які на той момент були вдома, вирішили відчинити кватирку і прилягли. Більш як за годину додому із тренування повернулась третя студентка. Вона довго дзвонила у двері, знаючи що всередині точно хтось є. Через кілька хвилин їй відчинила одногрупниця. Почувалася вона дуже зле: її нудило, паморочилась голова та шуміло у вухах. Пізніше потерпіла пояснила поліції, що змусила себе встати з ліжка тільки завдяки настирному дзвінку.
Ще одна дівчинка лежала у ванній кімнаті непритомною. З огляду на обстановку її також нудило.
Лікарі одразу госпіталізували дівчат до реанімаційного відділення. А на місце пригоди разом із поліцією прибула аварійна газова служба. Її співробітники зафіксували пошкодження у трубці газової плити, яке і спричинило до витік газу. У поліції за цим фактом проводять перевірку.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews