У Рівному весь центр застелений кольоровими повітряними кульками

04.10.2017 10:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Рівняни не можуть збагнути, хто і для чого в дощову погоду сірого буденного дня розкидав веселі кульки, які лежать під ногами пішоходів та летять під колеса авт. 

З цього приводу в мережі Фейсбук люди вже поруч з фото написали купу коментарів зі здогадами, з якого б то приводу так засипати місто кульками. І згадали, що нині день захисників тварин. Хтось згадав загиблу в цирку десятирічну жирафу... Виходить тоді гумор трохи з чорним відтінком. 

null
Фото з ФБ Ірини Білотіл

Та кульки розкидав таки цирк. Приїжджий цирк "Кобзов"! Про це свідчить їх маркування. Там видно логотип - цирк "Кобзов". Юрист Ліана Диновська виставила фотодокази на своїй сторінці у Фейсбук. "Кульки по всьому центру нашого міста! Цирк не лишається без певної "слави"", - написала вона короткий коментар.

null
Фото з ФБ Ліани Диновської

 А кульки  літають.  Заважають автомобілям, засмітили вже вулицю ті, які лопнули під колесами. Але вони тішать зір перехожих, створюють веселий настрій. Хтось вже трохи й підібрав собі додому із залізною мотивацією - "Онуку занесу!" І правильно. Діти й справді кульки люблять більше, ніж тварини.

null
Фото з ФБ Ліани Диновської

А тваринам, голодним собакам у рівненському притулку, у День захисту тварин, ліпше було б занести елементарних дешевих круп, з яких доглядальники варять їм кашу. І, до речі, дуже просять про допомогу. Коли б порахувати стільки то коштів отак марно на вітер, на повітряні кульки, які безжально давлять колесами автомобілі, витрачено, то скільки б то голодних собак можна було б нагодувати!

null
Фото ФБ Ірини Білотіл

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews