Громадських активістів Рівненщини навчать укладати договори

05.10.2017 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

«Правові аспекти укладення договорів у діяльності організацій громадянського суспільства» – на вебінар з такою назвою запрошують активістів громадських об’єднань з Рівненщини. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Захід розпочнеться 10 жовтня 2017 року о 12:00.Організатори – Рівненська обласна громадська організація «Комітет виборців України» та управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Рівненської ОДА.

У програмі вебінару:

  • Загальні вимоги до укладення договорів у діяльності ОГС.
  • Порядок укладення договорів щодо закупівлі товарів
  • Вимоги до договорів про надання послуг
  • Договір позички та договір оренди: можливості використання у діяльності ОГС
  • Наслідки недотримання вимог при укладенні договорів

Під час вебінару буде розглянуто: правила укладення договорів у діяльності ОГС з різними контрагентами, обов’язкові та необов’язкові положення договорів, правила належного оформлення документів, які підтверджують виконання зобов’язань за договорами, інше.

Вебінар «Правові аспекти укладення договорів у діяльності ОГС» проводиться в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив» за фінансової підтримки Європейського Союзу та реалізації Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Рівненській області на 2017-2021 роки.

Реєстрація бажаючих за посиланням (включно)  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5YSf2cvh_xkMF-6OOzhdy0L6RLYkxmP0Xv0Pp3P9KqhWPew/viewform?c=0&w=1

Організатори просять зареєструватися не пізніше 9 жовтня.

Посилання на вебінар буде надіслане усім зареєстрованим учасникам на вказану при реєстрації адресу електронної пошти за декілька годин до початку заходу.

У випадку виникнення додаткових запитань – телефонуйте до Олексія Горецького (телефон 050-101-76-48, електронна пошта: cvurivne@cvu.rv.ua )


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews