У Рівному змагалися масажисти (Фото)

06.10.2017 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

3 жовтня в НУВГП пройшов конкурс масажистів, організований Професійною асоціацією масажистів України і кафедрою здоров’я людини і фізичної реабілітації.

У конкурсі взяли участь 14 масажистів - студентів кафедри, які пройшли спеціальне навчання. Для оцінювання їхньої майстерності приїхав із Запоріжжя президент ПАМУ Є. Булат, з Тернополя – к.м.н., доцент Тернопільського державного медичного університету Л. Вакуленко (автор підручників з лікувального масажу). Також членом журі була доктор наук з фізичної реабілітації Н. Нестерчук.

Усі учасники продемонстрували методику класичного масажу під пильним оглядом членів журі та студентів кафедри здоров’я людини і фізичної реабілітації.

В рамках конкурсу фізичний реабілітолог О. Ракс продемонстрував майстер-клас з оцінки постави пацієнта та методики її корекції з допомогою скелетно-м’язової терапії. Президент ПАМУ Є. Булат провів майстер-клас з тайського масажу. Масажист М. Булат ознайомила присутніх з іспанською методикою масажу та провела майстер-клас.

Усі учасники конкурсу отримали дипломи, а за перші шість місць – ще й цінні призи.

Переможницею членами журі визнано магістрантку Зелінську Іванну. Студенти мали можливість задати питання професіоналам масажу та відчути на собі ефект масажних впливів і запропонованих методик.

null
Фото НУВГП

 

null
Фото НУВГП

 

null
Фото НУВГП

 

null
Фото НУВГП

 

null
Фото НУВГП

 

null
Фото НУВГП

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews