У Рівному юні співочі таланти оцінювало зіркове журі ( ФОТО & ВІДЕО)

06.10.2017 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Відбірковий етап всеукраїнського вокального  конкурсу «Яскраві діти України» пройшов сьогодні у Рівному. Діти з усіх куточків нашої області показали відомому журі свої співочі здібності.

Юні таланти оцінювало журі у складі заступника голови ОДА Світлани Богатирчук-Кривко, народного артиста України Тараса Петриненка, українського поета та драматурга Юрія Рибчинського, музичного продюсера та композитора Руслана Квінти, співачки Іларії, народного депутата, автора ідеї та засновника ГО «Яскраві діти України» Ярослава Москаленка та популярного азейбаржанського співака Гусейна Абдуллаєва.

Крім того, дітей оцінювало й незалежне дитяче журі. За його вподобанням приз глядацьких симпатій отримав 14-річний Владислав Корженевський з міста Дубно.

null
Фото РОДА

Володаркою Гран-прі стала одинадцятирічна Айсель Салюк із Сарненщини. Дівчинка представлятиме  Рівненщину у столиці, де змагатиметься за участь у пісенному конкурсі "Sun Remo Junior" в Італії, що відбудеться в травні 2018 року.

 

null
Фото РОДА

 

Лауреатами І ступеня у своїй категорії стали  9-річна Дар’я Бугайчук, 10-річний Максим Давидюк з Рівного та 14-річна Олександра Чумаченко з Костопільщини. Також, конкурсантам вручили дипломи лауреатів ІІ та ІІІ ступенів. Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко привітав учасників конкурсу та вручив цінний подарунок виконавиці, яка найчуттєвіше заспівала українську пісню – Христині Бабич із Зарічненського району. Про цн повідомляє Рівненська ОДА. 

null
Фото РОДА

Про те, як проходив конкурс у Рівному - у сюжеті на "Сфера ТВ".

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews