На Сарненщині невдаха-злодій дістав на горіхи на місці злочину

А поліція розпочала досудове слідство. Усього лиш за вкрадені три пари взуття, 135 гривень і пляшку слабоалкогольного напою

07.10.2017 09:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Повідомлення про те, що невідома особа вчиняє крадіжку в магазині села Чемерне, надійшло до поліції четвертого жовтня близько о пів на четверту ранку.

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, встановила, що зловмисник заліз до магазину, віджавши металеві ґрати та пластикове вікно. Викрасти багато чи не встиг, чи поспішав. Тож викрав три пари взуття, 135 гривень і пляшку слабоалкогольного напою. Однак, як тільки-но зібрався покинути приміщення магазину, наспів син власниці торгового закладу. Він прийшов, бо вже отримав повідомлення про спрацювання сигналізації.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Злодій став чинити опір 37-річному чоловікові, який намагався його затримати. Розпочалася бійка, в результаті чого невдаха-злодій – 53-річний житель села Люхча був госпіталізований до лікарні, де медики діагностували у нього забійні рани голови та обличчя, тупу травму живота та грудної клітки.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

За фактом грабежу, поєднаного із проникненням, розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України.

null
Грішми вкрав - курям на сміх. Фото ГУ НП в Рівненській області

Чоловіка, який уже потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів, перевіряють на причетність до вчинення аналогічних кримінальни Затриманому у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 53-річному жителю села Люхча повідомлено про підозру. Нині він перебуває під охороною у Сарненській центральній районній лікарні.

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

 

null
Фото ГУ НП в Рівненській області

Матеріал надано відділом комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews