Рятувальники зустрілися з учнями професійно-технічного училища міста Вараш (Фото)

07.10.2017 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

5 жовтня працівники Кузнецовського міського сектору Головного управління ДСНС України у Рівненській області провели навчальну лекцію.

Рятувальники розповіли про пожежну безпеку учням професійно-технічного училища відокремленого підрозділу «Рівненська атомна електростанція» державного підприємства Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом».

Метою проведення даного заходу стало навчання першокурсників правилам безпеки життєдіяльності, вмінню діяти та не розгубитися в будь-яких небезпечних ситуаціях.

Аби якомога простіше донести до учнів важливу, а подекуди, життєво необхідну інформацію, рятувальники продемонстрували навчально-профілактичну презентацію, використовуючи при цьому наочні приклади, розповідали про можливі небезпеки, які можуть їх підстерігати у житті кожен день. Також, довели до відома усіх присутніх інформацію про стан з пожежами, загибеллю людей на пожежах у Рівненській області та Україні загалом.

Подібні заходи є дієвою профілактикою пожеж та проводяться не вперше у навчальних закладах міста. Такі уроки дають можливість суттєво зменшити виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі пожеж. Дозволяють підняти культуру життя та правил поводження з вогнем, навчити не лише уникнути небезпеки але, коли вже й трапилось лихо, правильно діяти у складній ситуації.

Після проведення таких заходів слухачі усвідомлюють всю важливість роботи бійців Державної служби з надзвичайних ситуацій, а це, в свою чергу, є профілактикою хибних викликів, оперативного реагування та ліквідації надзвичайних ситуацій на їх початковій стадії.

За матеріалами ДНСН України в Рівненській області.

null
Фото ДНСН України в Рівненській області

 

null
Фото ДНСН України в Рівненській області

 

null
Фото ДНСН України в Рівненській області

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews