Полісся озброюється. Поліція не встигає вилучати приховані припаси

Дві гранати та майже півсотні патронів вилучили поліцейські у жителя Володимирця

07.10.2017 20:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Бойову гранату «РГД-5» та запал до неї поліцейські вилучили у 44-річного жителя Володимирця під час санкціонованого обшуку у його квартирі. Чоловік пояснив, що знайшов небезпечний предмет та не втримався: вирішив приберегти собі. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

В аналогічний спосіб до рук 48-річного жителя Зарічного потрапила граната «Ф-1». Він добровільно здав її дільничному офіцерові поліції.  рім того, під санкціонованого обшуку у 30-річного жителя Рівненського району правоохоронці виявили та вилучили 47 патронів калібру 7,62.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

За фактами незаконного поводження зі зброєю у поліції розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України.

Спеціалісти вибухотехнічної служби вилучили небезпечні предмети та передали їх на експертизу до Рівненського НДЕКЦ МВС України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews