Майданчиком для зйомки відеокліпу відомого співака став заказник «Базальтові стовпи» (ВІДЕО)

08.10.2017 16:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Геологічний заказник «Базальтові стовпи» – одне зі 100 чудес природи України. Це унікальне місце, поблизу сіл Базальтове, Берестовець, Новий Берестовець Костопільського району. Єдине на території України яскраво виражене стовпчасте залягання найпоширенішої гірської породи – базальтів.  А на планеті, таких місць всього чотири!

Останніми роками “Базальтові стовпи” привертають все більшу увагу туристів з усієї України. Окрім того, геологічний заказник став популярним місцем для зйомки музичних відео  популярних українських співаків.

Після того, як у травні 2017 року Україна та світ побачили відео на новий сингл співачки Руслани під назвою «It’s Magical» («Я люблю») знятий на Базальтових стовпах, природна перлина Костопільщини зацікавила ще одного  українського співака. Про це пише kostopilnews.com

Новий відеокліп на композицію “Money” (інша назва “Як пахнуть гроші”), опублікований на офіційному каналі українського співака Лесика Турко в YouTube.  Серед трьох локацій, де проходили зйомки відео, основною є саме Базальтові стовпи. Режисером виступив – Олександр Кулик, знімальна групаНазар Воробець, Любомир Гаврильчак.

Участь у зйомках відеокліпу брад ли також і костопільчани.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews