Рівняни просять підкоригувати рух маршрутівки 38 А

09.10.2017 10:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Відповідну електронну петицію, ініціатором якої є Роман Стельмах, можна побачити на сайті Рівненської міської ради.

У петиції йдеться про те, що мешканцям мікрорайону Тютьковичі (в тому числі й Рівнеобленерго), а також мікрорайону Північний (А. Мельника та інших вулиць) немає змоги вчасно та без пересадки доїхати до вулиці Дворецької, де розташовані Тубдиспансер, Слідчий ізолятор, Онкодиспансер та Залізнична лікарня, а також ряд приватних організацій.

Оскільки маршрутні таксі № 43 та№44 не дотримуються свого затвердженого графіку руху, то в петиції нарікають, що доїхати вчасно на роботу чи до лікаря дуже непросто, особливо в час пік.

З огляду на це рівняни просять підкоригувати рух маршрутівки 38 А. А саме, щоб вона їхала із зупинками в напрямку вулиці Дворецької через зупинки по вул. А. Мельника(маг. «Тріумф» та наступна зупинка), вул. Р. Шухевича (зупинка «Час ПІК»), вул. Кн. Володимира (РДГУ), ПДМ, Соборна (кооперативний коледж) і далі по маршруту.

Збір підписів під петицією розпочато 5 жовтня і триватиме до19 листопада


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews