Pianoбой виступить у Рівному з новими хітами (Відео, фото)

11.10.2017 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Після низки літніх фестивалів Дмитро Шуров не витрачає час на відпочинок - він зайняв суддівське крісло в новому сезоні Х-фактора на СТБ і відправляється в масштабний всеукраїнський тур «На вершині». 21 жовтня Pianoбой виступить у Рівненському МБК.

У планах Pianoбой – показати нову програму з камерним оркестром та ексклюзивним світловим шоу в усіх великих містах нашої Батьківщини. Новий тур отримав назву на честь однойменного синглу колективу, прем'єра якого відбулася влітку цього року.

Відтепер в команді нові учасники, нова програма і потроєна невгамовна енергія для підкорення нових вершин.

«Для мене концерти Pianoбой - це сеанси духопід'ємної магії, яку через музику відчувають всі, хто на сцені і всі, хто в залі. Осінній тур «На вершині» буде більш масштабним, ніж минулий і музично, і в плані шоу - Pianoбой збагатився новими піснями і новими людьми в команді. Я з нетерпінням чекаю моменту, коли наша piano-банда в розширеному складі покаже людям все, на що ми здатні. Сподіваюся на незабутній тур «На Вершині» з улюбленої аудиторією», - каже Дмитро Шуров. 

Pianoбой - приклад сучасної української музики світового рівня. Це справжня поп-музика, якою її знають і розуміють в Нью-Йорку та Лондоні. Почерк Шурова і команди пізнаваний з перших акордів. Що б вони не виконували, або улюблену всіма «Родину», або Imagine Джона Леннона, все звучить свіжо, по-новому і по-справжньому.

Гурт Pianoбой представить новий сингл «Полуничне небо». Автором слів і музики традиційно виступив Дмитро Шуров. Неймовірно ніжна і чуттєва пісня народилась, за словами Дмитра, в стані безмежного кохання, в момент повного емоційного спокою та дзену.

«Таке кохання живе в кожній людині, але для того, щоб вивільнити його, потрібен ключ - друга людина, з якою ви створюєте спільний всесвіт, набагато більш потужний, ніж той, на який ви здатні окремо. - Розповідає музикант. - «Полуничне Небо» про жінку, яка є для мене ключем до «кращого мене». Пісня народилася на сходинках потягу, який мчав через гори Шрі-Ланки в вечірньому сонці під час однієї з подорожей разом із сім'єю».

На думку Дмитра Шурова, композиція відмінно б звучала і під одну гітару. Однак в процесі створення він прийняв рішення, що ця робота повинна звучати усіма музичними фарбами:

«Створюючи «Полуничне небо», я мислив як художник - уявляв собі полотно, на якому буду малювати свою Любов, і ні в чому себе не обмежував. Тому в ній дивним чином змогли ужитися разом і українські цимбали, і індійський сітар, і рок-група Pianoбой, і естрадно-симфонічний оркестр, і м'який вокал і сміливе піаніно. Пісня записувалася і зводилася протягом трьох місяців в чотирьох різних студіях, а всього у роботі взяли участь більше 50 музикантів. Я вважаю «Полуничне Небо» найдобрішою та найромантичною з усіх моїх пісень».

Критики кажуть - це новий рівень для Pianoбой. Пісня увійде у повноформатний альбому, який готують до виходу в 2018 році. А вже 17 планується вихід кліпа на «Полуничне Небо».

Нагадаємо, що 14 жовтня розпочинається всеукраїнський тур Pianoбой, який охопить 14 міст і завершиться великим концертом 7 грудня у столичному МЦКМ.

За матеріалами МБК.

null
Фото МБК

 

null
Фото МБК

 

null
Фото МБК

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews