Рівняни маршируватимуть за права тварин

12.10.2017 10:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У неділю, 15 жовтня, відбудеться Всеукраїнський марш за права тварин. Подія покликана об'єднати зоозахисну спільноту та заявити владі і громадськості, що тисячі українців готові боротися за гуманність і права тварин.

Рівне, як і інші міста України, також виходить на марш для того, аби покласти край знущанням над тваринами в цирках і сфері розваг, закликати владу впровадити дієві механізми боротьби з живодерами та садистами, звернути увагу українців на гуманне ставлення до тварин. Організатори розповідають, що люди втомилися слухати пусті обіцянки влади і дивитися на бездіяльність правоохоронних органів. Права тварин - це не пусті слова в законі, а захист і відповідальність.

У Рівному марш стартуватиме об 12:00 год, закінчення о 15:00 год. Місце зустрічі - біля Покровського Собору в 11:45. Ініціатори маршу наголошують, що лише ми можемо стати голосом тварин у нашому світі. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews