Рівненські політики та духовенство завтра молитимуться та снідатимуть разом

12.10.2017 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Завтра, 13 жовтня, о 8.00 на Рівненщині відбудеться Молитовний сніданок за участі керівництва області та міста, провідних українських політиків – вихідців з Рівненщини, керівників різних церков області, громадських діячів та військових – загалом близько 80 чоловік.

Усіх об’єднає молитва за мир в Україні, за Рівненщину. Під час неформального спілкування усі матимуть змогу обмінятися думками щодо важливих для суспільства тем.

Наголошуємо, що на Рівненщині в такому масштабі цей захід проходитиме вперше. Запровадити добру християнську традицію в нашій області є особистою ініціативою голови ОДА Олексія Муляренка:

«Невипадково Молитовний сніданок ми проводимо напередодні великого духовного свята – Покрови Пресвятої Богородиці та державного – Дня захисника України. Це нагода спільно обговорити важливі та болючі теми підтримки військових та ветеранів АТО, виховання молоді на засадах духовності. Переконаний, що спільна молитва сприятиме духовному єднанню й порозумінню провідних політиків Рівненщини».

Молитовний сніданок відбудеться в приміщенні ресторану «Спорт» за адресою м.Рівне, вул. Набережна, 1.

Шановні журналісти, для організації вашої роботи просимо підтвердити участь у заході за телефоном 695-314 або 068 024 94 51 до 18.00 12 жовтня (четвер).

За матеріалами Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews