Виробництво«Українські лісопильні»у Костополі вже – на фінішній прямій

12.10.2017 20:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Аби узгодити перед відкриттям підприємства технічні питання, голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зустрівся з представниками ТОВ «Українські лісопильні». Про це пише Рівненська ОДА.

null
Фото РОДА

Нагадаємо, це одне з найбільших новостворених підприємств Рівненщини із 100% іноземними інвестиціями, яке працюватиме у м.Костопіль.

Представник «Українських лісопилень» Йохан Дунбек повідомив, що на виробництві вже запустили лінію сортування сухих пиломатеріалів. На роботу влаштували понад 100 працівників – операторів, водіїв, електриків та менеджерів. Планується, що продукція «Українських лісопилень» не тільки експортуватиметься за кордон, а й орієнтуватиметься на місцеві деревообробні підприємства. Так, одну вантажівку вже відправили до меблевої фабрики «Морган Феніче», що в Рівненському районі.

Представники «Українських лісопилень» розповіли, що після відкриття, виробництво працюватиме на повну потужність. У зв’язку з цим інвестори прогнозують, що збільшиться потреба у сировині.

null
Фото з мережі Інтернет

Тож голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко доручив своєму заступнику Ігорю Тимошенку спільно з обласним управлінням лісового та мисливського господарства вивчити можливість забезпечення потреби виробництва за рахунок місцевих підприємств лісового господарства.

null
Фото РОДА

Крім того, Йохан Дунбек підтвердив готовність інвесторів розширювати потужності та будувати ще один завод у Немовичах Сарненського району.

«Це важливо для нас, що власники вашої компанії повірили нам та вклали близько 25 мільйонів євро в економіку області. Приємно чути про наміри щодо розширення виробництва. Тому можу запевнити, що ви отримаєте повне сприяння для налагодження другої черги виробництва», – запевнив інвесторів керівник області.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews