Інкубатор – у гінекологію, морозильник – у кімнату для переливання крові. На Рівненщині одна з лікарень отримала суттєву допомогу із-за кордону (Фото)

14.10.2017 18:49   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Цього тижня з Німеччини приїхав немаленький вантаж із благодійною допомогою. Ліжка, крапельниці, комп’ютерне обладнання, морозильник, інкубатор та інше полегшить роботу працівників лікарні, яка обслуговує жителів всього Здолбунівського району.

null

 

null

Все це та багато інших речей, серед яких і іграшки, ліжка, зручні крісла, дефіцитні, матраци, крісла для огляду, велетенське дерев’яне дитяче ліжко, монітори, системні блоки, рентгенологічне обладнання, лампи  привезли фурою, яку зуміли розвантажити хлопці-помічники години за дві.

Головний лікар Здолбунівської ЦРЛ Владислав Сухляк вже приблизно знає, до якого відділення потрапить та чи інша річ. Приміром,  рентгенологічне обладнання «піде» у травматологію, морозильна камера для зберігання плазми – до кабінету переливання крові, тумбочки, стільчики до поліклініки. В гінекологію поставлять інкубатор для новонароджених.

null

 

null

 

null

 

null

Благодійну  допомогу зібрала у Німеччині по лікарнях м. Кьольн Лінда Мей. Отримав та передав місцевий БФ «Нова Країна», яку очолює Ростислав Григорович Макух. Це вже не вперше благодійний фонд допомагає Здолбунівській ЦРЛ.

Дорогу оплачували також благодійники – Олександр Сачевчич, Ростислав Макух та Олег Сухляк.

null

 

null

 

null

У публікації використані фото Ірини Самчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews