Команда поліції Рівненщини повернулася з Нідерландів із перемогою

Знай наших! Третє місце у 35-му єдиному «Всесвітньому чемпіонаті з міні-футболу (футзалу) серед поліцейських, вогнеборців, військових та держслужбовців»

15.10.2017 16:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Почесне третє місце посіла збірна Рівненщини, яка представляла Україну на 35-му єдиному «Всесвітньому чемпіонаті з міні-футболу (футзалу) серед поліцейських, вогнеборців, військових та держслужбовців» (The world policeindoor soccer tournament) в Королівстві Нідерланди. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

 У перший день змагань, які стартували 9 жовтня, українська поліцейська команда зіграла сім матчів, у шести з яких здобула перемогу. У фіналі наші футболісти зійшлися в напруженій боротьбі із білоруськими правоохоронцями, посівши загальнокомандне третє місце із загальним рахунком 28:1.

null
 Фото ГУ НП в Рівненській області

Тож збірна команда поліції Рівненщини повертається на Україну із бронзовою нагородою. Нагадаємо, що участь у змаганнях, які закінчилися 12 жовтня, брали понад 200 команд із 54 країн Європи, Азії, Південної і Північної Америки, Австралії та Африки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews