У Рівному відбувся матч з американського футболу (Фото)

16.10.2017 06:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

15 жовтня на базі 14 міської школи відбувся матч з американського футболу.

Цей поєдинок проходив у рамках Всеукраїнського турніру серед юнаків до 17 років у форматі повний контакт. Місцева команда «Монархи» приймала столичний клуб «Молотобійці».

null
 Фото Олександра Войцеховського

Незважаючи на досить холодні погодні умови, на полі панувала справжня спека та бійцівський азарт, кияни впевнено повели з перших хвилин гри і результатом став швидкий тачдаун (прохід поля в 100 ярдів). Протягом 3 четвертей кияни домінували на полі, незважаючи жорсткий пресинг рівнян.

null
Фото Олександра Войцеховського 

Протягом всього матчу моральну підтримку надавали чарлідери Монарх Ледіс. Матч завершився з рахунком 54 на 6 на користь киян. Єдиний тачдаун команди «Монархи» в 4 четверті приніс здолбунівчанин #81 Лялька Олександр, а серед гостей кращим на полі виглядав ранінгбек #22, виносні, проривні комбінації якого, завдали найбільшого клопоту "Монархам". Наступна гра відбудеться 21 жовтня, в місті Здолбунів, де на місцевій арені «Локомотив» здолбунівський клуб "Орли" прийматиме однолітків з Вінниці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews