У Рівному чоловік хотів покінчити з життям через жінку (Фото)

16.10.2017 08:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

14 жовтня пізно ввечері патрульні отримали виклик від мешканців одного з будинків на Княгині Ольги про те, що у дворі вештаються підозрілі особи на підпитку. Вони мають бити і лякають ними перехожих, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

Патрульні прибули на вказане місце і поки вони втихомирювали молодих людей, які відзначали свято, один з інспекторів побачив у відчиненому вікні на першому поверсі молоду жінку, а позаду неї – чоловіка в зашморгу на дверях. Як виявилось пізніше, 35-річна жінка відпочивала з цією ж компанією, а чоловік – її колишній, котрого нещасливе кохання в суміші з алкоголем штовхнуло на необдуманий крок.

null
 Фото зі сторінки Національної поліції Рівного у Фейсбук

Не гаючи ні хвилини, інспектор Анатолій Бемчук через вікно потрапив до квартири та почав знімати чоловіка, що почав вже задихатись. Жінка в квартирі запевняла, що вона не бачила, як чоловік змайстрував собі зашморг.

Спільними зусиллями чоловіка вдалось звільнити з зашморгу та привести до тями.

За переконанням лікарів, якби рятівники спізнилися на півхвилини, 29-річного чоловіка б не стало. Він досі перебуває в реанімації.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews