У Рівному в батька 9-річного водія знайшли пістолет та екстазі (Фото)

17.10.2017 18:01   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

14 жовтня ввечері екіпаж стаціонарного посту Опариси помітив транспортний засіб «Jeep Grand Cherokee», водій якого був схожий на неповнолітнього, повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

Патрульні зупинили автомобіль і встановили, що за кермом перебуває 9-річний хлоцець. Його 33-річний батько повідомив інспекторам, що він і справді посадив за кермо свого сина. Коли інспектори попросили для перевірки документи і громадянин почав шукати їх, то в салоні полісмени зброю.

Жодних дозволів в чоловіка на зброю не було. Під час очікування слідчо-оперативної групи неповнолітній попросив дозволу сходити в туалет, а по дорозі, ймовірно, викинув в кущі поліетиленовий пакет з таблетками невідомого походження, ззовні схожі на екстазі.

null
 Фото зі сторінки Патрульної поліції Рівного у Фейсбук

Слідчо-оперативна група вилучила зброю та таблетки в кількості 25 шт. На громадянина винесли постанову за ч. 2 ст. 126 КупАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews