Креативний хакатон пройшов у Рівному

17.10.2017 21:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Хакатон креативного підприємництва відбувся у Рівному. Впродовж двох днів та однієї ночі без перерви учасники заходу намагалися знайти шлях для втілення креативних ідей у бізнесі. Цьогорічний хакатон організував Національний університет водного господарства. 

Загалом в рамках креативного хакатону винахідники розробили більше десяти проектів. Серед них не лише прототипи предметів, а й ідеї, як зробити вивчення наук цікавим та захоплюючим, повідомляє РТБ.

 

Триденний "мозковий штурм" цьогоріч відбувся на базі НУВГП. Ідея "Креативного підприємництва" об'єднала більше сотні учасників, які сформували 15 команд. На перезентацію проекту кожна з них мала 5 хвилин, і виступ проводився виключно англійською мовою.

"Це основна умова до представлення. Тому що переможці хакатону мають поїхати в креативний тур містами Європи, аби там продемонструвати свої надбання, покращити ідеї, щоб в результаті вийти на платформу краунфандингу і продати свою ідею", - каже проректор НУВГП Олег Лагоднюк

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews