На Рівненщині відбудеться Форум об’єднаних територіальних громад

18.10.2017 22:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

19-20 жовтня в Національному університеті водного господарства та природокористування пройде Форум об’єднаних територіальних громад Рівненщини. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Першого дня форуму, який розпочнеться о 10.00, керівництво області розповість про стан розвитку, успіхи та проблеми об’єднаних територіальних громад Рівненщини.

Також експерт з Польщі Роберт Закшевський поділиться досвідом проведення реформи місцевого самоврядування на прикладі своєї країни.

У рамках форуму учасники зможуть подискутувати щодо освітньої та медичної реформи і ОТГ.

19 жовтня, об 11.30, відбудеться зустріч з пресою (брифінг учасників Форуму). (Зала Вченої ради НУВГП  (1 поверх).

У другий день роботи гостей заходу чекає Міжнародна науково методична конференція «Децентралізація влади, проведення реформ в Україні. Сучасний стан та проблеми підготовки кадрів для об’єднаних територіальних громад».

У дводенному заході візьмуть участь представники влади області, українські та зарубіжні експерти, голови та службовці ОТГ Рівненщини та громадськість.

Контакти: Василь Туз, т. 0503751222; 0978230969.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews