Дубнівчанин після ДТП потребує допомоги (Фото)

18.10.2017 22:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

14 жовтня потрапивши в ДТП Томашевський Назар з Дубна отримав серйозні травми голови та ніг. Юнак перебуває у реанімації з важким станом. Дихає Назар за допомогою апарату. Кожен день на підтримку життя Назара потрібно більше 5 тисяч гривень.

Сім’я та близькі Назара просять фінансову допомогу!

Картка «ПриватБанку» мами Назара - Тетяни: 5169 1100 0193 4614

null
Фото http://ritm.tv

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 жовтня, близько 18:30 на вулиці Грушевського у Дубні. Дві людини потрапили до реанімації, ще п’ятеро у травматологічне відділення, а двоє діток відбулися легкими тілесними ушкодженнями.

В обох водіїв відібрано кров на визначення вмісту алкоголю. Старший із них пояснив слідчим, що не мав змоги уникнути зіткнення, адже машина раптово зманеврувала на його смугу руху. Молодший поки утримується від пояснень.

У поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами http://ritm.tv 

null
Фото http://ritm.tv

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews