Саме ти можеш стати "Гордістю Рівного 2017"

19.10.2017 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

З 12 по 22 жовтня триває збір заявок на участь у Міському рейтингу-конкурсі народного визнання «Гордість Рівного 2017». Конкурс проводиться в рамках реалізації громадського проекту «Знай наших».

Головна місія конкурсу – у тому, аби видатні, героїчні вчинки звичайних людей, які є прикладом для інших, отримали широке визнання в суспільстві.

Нагорода «Гордість Рівного» вручається жителям Рівного, що викликають захоплення та гордість, які здійснили героїчні вчинки, або чий спосіб життя є прикладом. Це звичайні люди – вчителі, лікарі, школярі, поліцейські, наші сусіди, які змогли в повсякденному житті проявити героїзм та виявити свої найкращі якості.

Учасником конкурсу може стати будь-який рівнянин, який зробив щось особливе та унікальне для міста та/або його мешканців. Потенційні конкурсанти можуть подавати заявку на участь особисто, або їх можуть рекомендувати. Заявка має довільну форму, однак у ній має бути вказано: прізвище, ім’я по-батькові конкурсанта, вік, детальний опис його особливих досягнень, контактні дані конкурсанта для уточнення інформації.

Заявки мають надсилатися у період з 00.00 12 жовтня до 23.59 22 жовтня 2017 року.

Надіслати заявку можна у приватні повідомлення сторінки «Гордість Рівного» (www.facebook.com/GordistRivnogo ) у соціальній мережі Фейсбук або на електронну скриньку організаторів конкурсу – gordistrivnogo@gmail.com. 

Отриманні заявки буде опрацьовувати компетентне журі, яке складається із 9 відомих рівнян – експертів у різних сферах життя міста. До складу журі, зокрема, увійшли: Вікторія Покоєвчук (медицина), Андрій Жив’юк (наука), Сергій Мерчук (безпека), Сергій Татаренко (медіа), Андрій Токарський (громадський сектор), Тарас Максименко (культура), Володимир Петрів (культура), Олександр Харват (мистецтво), Ольга Земляк (спорт).

За словами одного із організаторів конкурсу Руслана Алексіюка, оргкомітет буде вдячний, якщо до процесу подачі заявок долучяться небайдужі громадські активісти, які знають про унікальних рівнян, які живуть поміж нас.

«У нас є 11 номінацій, кожна з яких має оригінальну назву. Наприклад, «Шляхетний вчинок», «Недитяча мужність», «Обдарований Богом», «Заради життя інших», «Вчинок серця» та інші. Ми також залишаємо за собою право нагородити по 2 переможці у деяких із номінацій. Загалом, очікується, свої нагороди визнання за підсумками 2017 року отримають до 20 рівнян», - наголошує Алексіюк.

За словами організаторів, нагородження переможців конкурсу проведуть під час двох концертів: 3 листопада та 1 грудня 2017 року. Обидва заходи відбудуться у МПК «Текстильник».

Організатори Міського конкурсу народного визнання «Гордість Рівного 2017»: громадська організація «ТАТО-КЛУБ РВ», Рівненський міський палац культури «Текстильник», Управління культури та туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради та громадські активісти.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews