Патрульна поліція Рівного попереджає водіїв про сильний туман

19.10.2017 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

За попередженням синоптиків, у Рівненській області сильний туман, видимість місцями 200-500 м. У зв'язку з початком сезону туманів на дорогах області, патрульна поліція Рівного звертається до всіх учасників дорожнього руху з проханням не наражати себе на небезпеку.

Шановні водії! Дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість руху, утримуйтесь від різкого гальмування, порушень правил обгону, маневрування. Крім того, рухайтеся лише з увімкненими габаритними вогнями, ближнім світлом чи протитуманними фарами. В процесі керування автотранспортом радимо бути гранично уважними та обережними, з повагою ставитись до інших учасників дорожнього руху.

null
Фото: Патрульна поліця Рівного

Також звертаємось до пішоходів з проханням бути уважними та обережними під час переходу проїзної частини. Не переходьте проїзну частину в невстановленому для цього місці, користуйтесь лише регульованими та нерегульованими перехрестями. Перед тим як перейти дорогу, потрібно впевнитись в безпеці свого маневру. При швидкому наближені до Вас транспорту зупиніться та пропустить його. Крім того, у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходам необхідно виділити себе, мати на зовнішньому одязі світлоповертаючі елементи.

Тож, будьте пильними і уважними на дорогах, не нехтуйте Правилами дорожнього руху! Пам’ятайте, що Ваше життя та здоров’я залежить тільки від Вас самих!

За матеріалами Патрульної поліції Рівного


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews