Незаконне будівництво на Гайдамацькій продовжується (Фото, відео)

20.10.2017 20:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

20 жовтня рівняни спільно з активістами Національного Корпусу зібрались поблизу будівництва на вулиці Гайдамацькій 13А у місті Рівне, аби захистити будинок та двір від незаконного будівництва.

null
 Фото зі сторінки Національного корпусу Рівненщина у Фейсбук

Жителі скаржаться, що будівництво триває щодня, крім неділі і великих релігійних свят.

«Мені в квітні 2015 року перекрили газ на котел тому що є небезпека, бо я можу задихнутись, і по даний момент в мене газовий котел не працює, тобто я не користуюсь газом, я опалююсь електрикою. Два роки мені міняють котел. Не зроблений ні проект на зміну котла, ні підписано ніякого договору на заміну котла. А на рахунок прибудинкової території вона прибирається за кошти ОСББ, постійно приїжджають робочі, постійно приїжджають машини, в будинках роблять ремонт, це все через дитячий майданчик носиться на територію будівництва, яке по документах зупинене», - розповів житель будинку Дмитро Струк.

Напередодні Національний Корпус отримав відповідь на запит від ДАБІ, в якому було зазначено, що «не міститься інформації щодо документів, які дають право на виконання підготовчих та будівельних робіт» на цій ділянці.

null
 Фото зі сторінки Національного корпусу Рівненщина у Фейсбук

Начальник штабу ПП Національний Корпус Денис Магадов розповів, що робітники, як тільки побачили активістів та жителів будинку, зразу заховалися і покликали на допомогу адвоката:

«Коли приїхав адвокат забудовника, він викликав копів, бо боявся, що йому будуть погрожувати. Натомість, останні після приїзду прийняли заяву не від нього, а від жильців будинку, які поскаржилися на незаконне будівництво», - зазначив Денис Магадов.

А через деякий час активісти повернулись на будівництво і застали, як на ньому продовжували працювати робітники.

За матеріалами прес-служби Національного корпусу Рівненщина


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews