Рівняни проти сміття на перехресті, місцева влада мовчить(Фото)

21.10.2017 12:23   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Сміттєва епопея триває у Рівному. Громадяни продовжують обурюватися роботою «Санкому» та КАТП, викладаючи коментарі й світлини у соцмережах. Цього разу людей обурив сміттєвий контейнер на перехресті вулиці Дубенської.

Невпорядковані сміттєзвалища у місті вже давно не дивина для мешканців Рівного, проте, деякі з них становлять небезпеку і навіть можуть стати причиною ДТП, оскільки створюють перешкоду на дорозі.

Так, активний рівнянин Одександр Демчик на своїй сторінці у facebook написав:

«Цими фото хочу привернути увагу керівництво патрульної поліції, управління ЖКХ міста та власне нашого міського голову ОСОБИСТО. Мабуть важко пояснити логіку роздумів та дії людей з фірми «Санком» чи КАТП - навіть не знаю, хто зараз відповідає за вивіз сміття з району Боярка, що так поставили ПОСЕРЕД проїжджої частини, а, головне, відразу за поворотом ось це корито. Рівно посередині.

Сьогодні, коли робив ці фото, автомобіль, що повертав з Дубенської з боку Боярки, мало не заїхав в цей контейнер. Зустрічні там розминутись практично не можуть і то є досить небезпечно, бо з обох сторін повороти. Про те, що це корито стає просто смертельно небезпечне в темну пору доби, мабуть і сумнівів немає. Ви, панове поліціянти та керівники міста, чекаєте щоб хтось покалічисвя там, розбивши в друзь авто? Чи може все ж таки притягнете до відповідальності тих працівників що роблять таку "послугу"? 

Коли робив фото - підійшов мешканець будинку, що навпроти на Дубенській. Казав, що НЕ РАЗ в письмовій формі звертались до міської влади - реакції НУЛЬ!».

Рівняни сподіваються, що місцева влада зреагує раніше, ніж станеться ДТП і хтось постраждає.

null
Фото з мережі Інтернет
null
Фото: Олександр Демчик
null
Фото: Олександр Демчик

 

null
Фото: Олександр Демчик
null
Фото: Олександр Демчик

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews