На Рівненщині хочуть встановити меморіальну дошку колишньому директору місцевого підприємства

21.10.2017 22:35   Джерело: Інший Квасилів
Опубліковано : Олександр Войцеховський

На фасаді заводу ПАТ «Рівнесільмаш», поблизу приміщення Квасилівської селищної ради, хочуть встановити пам’ятну дошку колишньому директору підприємства Анатолію Кочмару.

З подібною пропозицією до селищного голови Квасилова Степана Горбатюка звернулися працівники заводу та окремі громадяни. Меморіальний знак хочуть встановити Анатолію Кочмару за «внесення значного вкладу в розвиток вітчизняного машинобудування, заводу «Рівнесільмаш», мікрорайону та інфраструктури селища Квасилів». В усякому разі, саме так зазначено у проекті рішення чергової сесії Квасилівської селищної ради, яка відбулася у четвер, 19 жовтня.

Нагадаємо, що на минулій сесії питання про встановлення дошки вже піднімали. Але тоді у депутатів не знайшлося потрібної кількості голосів. Цього ж разу представники влади вирішили проголосувати повторно. У результаті, обранці затвердили склад «Комісії по встановленню меморіальної дошки з увічнення пам’яті Кочмара Анатолія Семеновича».

Депутати обрали 5 членів комісії та підтримали створення. Тож тепер комісія вирішуватиме, чи рекомендувати встановлювати дошку колишньому керівнику заводу «Рівнесільмаш».

Нагадаємо, Анатолій Кочмар очолював завод «Рівнесільмаш» з 1979 по 2002 рік.

Ірина Самчук

Інший Квасилів


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Інший Квасилів