Чиновника Рівненського лісгоспу оштрафували за вимогу хабаря

24.10.2017 20:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Головний спеціаліст одного з відділів Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства зізнався в корупції. Суд його оштрафував на 25,5 тис. грн., повідомляє 368.media, з посиланням на прес-службу прокуратури Рівненської області.

Чиновник лісгоспу зажадав 300 доларів за сприяння в укладенні довгострокового договору оренди та підготовку необхідної документації на земельну ділянку в Володимирецькому районі.

Його затримали правоохоронці в серпні 2017 року відразу після отримання ним зазначеної суми хабара. Чиновник визнав свою провину і уклав угоду з прокуратурою.

Рівненський міський суд визнав головного спеціаліста одного з відділів Рівненського обласного управління лісового та мисливського господарства винним за ч.1 ст. 368 ККУ і засудив його до штрафу. Також його позбавили права обіймати посади в правоохоронних органах строком на 2 роки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews