Рівнян запрошують на Міжнародний театральний фестиваль «ЛіхтArt» (Анонс)

25.10.2017 10:33   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

З 1 до 5 листопада усіх рівнян та гостей міста запрошують на Х Міжнародний театральний фестиваль «ЛіхтArt». Дійство відбудеться в Палаці дітей та молоді, початок 0 13:00 год.

Вже традиційно восени Народний молодіжний театр «Від Ліхтаря» та Зразкова театральна студія «Маленький принц» Рівненського міського Палацу дітей та молоді збирають в себе найкращі театральні аматорські колективи України та з-за кордону.

Саме з 1 по 5 листопада відбудеться Х Міжнародний юнацько-молодіжний театральний фестиваль аматорських колективів «ЛіхтArt». ІІІ етап «Осінь». Оскільки фестиваль цьогоріч ювілейний, відбувається він у три етапи: І етап «Весна», на якому було презентовано формат святкування та визначена стратегія проведення, та ІІ етап «Літо», де працювала «Майстерня театрального критика», відбувалися майстер-класи та відбір колективів до участі в основному етапі.

За матеріалами ПДМ.

null
Фото ПДМ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews