У Рівному триває баскетбольне протистояння (Фото)

25.10.2017 16:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Баскетбольний марафон у Рівному продовжується. Наша жіноча команда БК “Рівне” прагне стати одноосібним лідером турнірної таблиці української “Суперліги”.

Для цього їм необхідно, сьогодні, 25 жовтня на власному майданчику обіграти столичне “Динамо”.

Рівнянки у минулому турі вперше зіграли вдома і подарували своїм уболівальникам переможні емоції, здолавши у принциповому протистоянні “Вінницьких Блискавок” 62:60. Тепер у нашому місті очікується не менш вперта боротьба з київським Динамо. У минулому чемпіонаті саме столична команда не пустила рівнянок у плей-оф. Але новий чемпіонат несе нову інтригу і тепер у наших дівчат є шанс не просто поквитатися за минулі невдачі, а й у разі перемоги над «біло-синіми» очолити турнірну таблицю.

Лідер за втраченими очками “Київ-Баскет” свій матч проведе тільки 28-го жовтня, до речі знов таки у Рівному. А поки що можна приміряти на себе роль одноосібного лідера! У Рівного є кому втілювати тренерський задум на паркеті – у минулому матчі Тетяна Гаврильчик встановила рекорд чемпіонату за підбираннями (24!), дуже впевнено грають Касаткіна, Ковалевська, Спірідонова… Та й загальнокомандна піднесеність у стані «червоно-білих» після звитяги над Блискавками присутня. Динамо у чемпіонаті на сьогодні виграло вдвічі менше матчів за рівнянок – два.

У киянок була пауза між матчами у 12 днів, в той час, як Рівне гратиме на четвертий. Але шлейф перемог, який тягнеться за титулованим київським клубом, не дасть розслабитися ані гостям, ані господаркам.

Баскетбольний клуб “Рівне” запрошує уболівальників відвідати матч та підтримати рівненських баскетболісток. Гра відбудеться традиційно у Спорткомплексі ДЮСШ-4 та розпочнеться о 19:00.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews