Депутати в Дубровиці не підтримали ініціативи про вивішування на установах червоно-чорного прапора

26.10.2017 10:19   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На сесії Дубровицької райради було запропоновано використовувати на території району червоно-чорний прапор разом із державним. Проте більшість депутатів пропозицію не підтримали. В кулуарах стяг називали навіть «бандерівським», пише Північ-інфо.

Прапор ОУН пропонувалось вивішувати не завжди, тільки на деякі свята. Коли ініціатор проекту пояснював значення кольорів на полотнищі, з залу прозвучало: «діти кажуть, що то прапор війни».

"Проїхавши Схід у 2014, я крім червоно-чорного і жовто-блакитного прапора на війні ніякого більш не бачила. Не бачила інших, як ви кажете, повстанських армій, чи громад, чи ще чого. Кругом вивішені тільки два прапори – інших немає", каже волонтер, депутат районної ради Світлана Правник.

"На сьогоднішній день у Дубровиці висять чорно-червоні прапори, ніхто їх не забороняє і не знімає. І є державний прапор, який ми повинні цінувати. Якщо Верховна Рада прийме якесь законодавство, наприклад, то ми будемо користуватись", – коментує заступник голови райдержадміністрації Павло Ващишин.

 

Відео від Північ-інфо


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews